Scala Maxi

Impozantni kreveti Scala već svojom specifičnom, prostranom formom okvira kreveta, debljine 15 cm sa svake od strana, ostavljaju upečatljiv dojam u svakom prostoru.

A ovaj, Maxi model uzglavlja, kompaktnog i čvrstog oblika, odlično se uklapa i nadopunjuje taj dojam udobnosti, prostornosti, pouzdanosti i iznimno važne uloge kreveta u našim životima.

Ovakav krevet, u kombinaciji s kvalitetnim madracem vrlo će brzo postati drag i neizmjerno važan prijatelj u našim životima te nam dugo osiguravati udoban, miran i kvalitetan san.

Naravno da će odabrana tkanina, kao i na svim tapeciranim krevetima, na kraju dodati završni šarm i zaokružiti estetsku dimenziju ovog kreveta i cijele prostorije.

Ovaj se krevet izrađuje u dvije varijante i u odnosu na spremište ispod ležaja.

Kada nema spremište naziva se samo Scala Maxi i u svom sastavu tada ne sadrži elastične podloge te se može kombinirati sa bilo kojim modelom podnica iz bogatog Hespo programa osim MATIC modela, s električnim motorom. Za njih je nužno predvidjeti drugi raspon metalnih nosivih prečki te obavezno to napomenite kod narudžbe kreveta.

Model sa spremištem zove se Scala Maxi Lux i u svom standardnom sastavu ima ugrađenu elastičnu podlogu sa mehanizmom za podizanje.

Krevet Scala Maxi proizvodi se za dimenzije madraca:

140/160/180 x 190 cm • 140/160/180 x 200 cm

Više u ovoj kategoriji: « Tosca Scala Oval »