Zara

Krevet Zara snažnog je i dominantnog karaktera te poseban po svojoj neobičnoj konstrukciji koja ovom krevetu osigurava stabilnost, pouzdanost i čvrstoću, ali istovremeno i sofisticiranu estetiku.

Bogato, ali odmjereno i elegantno uzglavlje moguće je izvesti u dvije različite visine, više od 140 cm i niže od 120 cm. Ono više svojom će impozantnošću imati značajnu ulogu u atmosferi svake spavaće sobe, a niže uglavlje zadržava sve kvalitete i karakteristike ovog kreveta, ali samozatajno će i velikodušno dati prostora da se istaknu i slike na zidu ili možda neke police koje su iznad njega na zidu postavljene.

Svi su tapecirani dijelovi mekano podstavljeni, a upravo odabir jedne od tkanina iz bogate palete kvaliteta i boja, zaokružiti će estetku komponentu ovog kreveta te ga povezati i uskladiti s ostalim namještajem u prostoriji u skladnu i ugodnu cjelinu.

Ovaj se krevet izrađuje u dvije varijante i u odnosu na spremište ispod ležaja.

Kada nema spremište naziva se samo Zara i u svom sastavu tada ne sadrži elastične podloge te se može kombinirati sa bilo kojim modelom podnica iz bogatog Hespo programa osim MATIC modela, s električnim motorom. Za njih je nužno predvidjeti drugi raspon metalnih nosivih prečki te obavezno to napomenite kod narudžbe kreveta.

Model sa spremištem zove se Zara Lux i u svom standardnom sastavu ima ugrađenu elastičnu podlogu sa mehanizmom za podizanje.

140/160/180x190 cm • 140/160/180x200 cm

Više u ovoj kategoriji: Opera »