Basic HR

Za izradu ovog jastuka korištena je iznimno otporna i elastična HR pjena koja je obogaćena ekstraktom sljeza. Sljez je biljka koja je poznata po svom smirujućem i osvježavajućem djelovanju te ima i samogasiva svojstva.

Navlake jastuka izrađene su od antibakterijske Medicott tkanine. Iz pamučnih vlakana ove tkanine su posebnim prirodnim procesom uklonjene supstance koje privlače grinje i pogoduju razvoju bakterija i plijesni, pa se tako ovi jastuci preporučaju osobama koje pate od alergija.

Basic HR dimenzija: 72x42x12 cm.

HR pjena, skraćenica termina high-resilient označava ovu pjenu kao iznimno otpornu i elastičnu, a za izradu ovih jastuka korištena je HR pjena koja je obogaćena ekstraktom sljeza. Uslijed toga dobiven je kvalitetan, mekan, lagan, prozračan i trajno elastičan materijal koji se dobro prilagođava konturama tijela. Sljez je biljka koja je poznata po svom smirujućem i osvježavajućem djelovanju te ima i samogasiva svojstva.

Navlake jastuka izrađene su od antibakterijske Medicott tkanine. Iz pamučnih vlakana ove tkanine su posebnim prirodnim procesom uklonjene supstance koje privlače grinje i pogoduju razvoju bakterija i plijesni, pa se tako ovi jastuci preporučaju osobama koje pate od alergija. Jastuci od HR pjene dolaze u praktičnim kutijama.

Više u ovoj kategoriji: « Harmony Medisan »