Bio Standard

Osnovna karakteristika bio aloe visco-elastične pjene je termo-aktivnost uslijed čega aktivno reagira na kombinaciju pritiska i temperature tijela. Pjena je obogaćena ekstraktom Aloe koja je poznata kao prirodno sredstvo za smirenje te ima svojstva revitaliziranja tijela. Njeni prirodni sastojci aktiviraju se svakim pokretajem našeg tijela.

Bio Standard dimenzija: 60x31x12 cm

BIO ALOE visco-elastična pjena inovativni je i visoko-kvalitetni materijal razvijen za potrebe povećavanja kvalitete spavanja. Osnovna karakteristika ove pjene je termo-aktivnost uslijed čega aktivno reagira na kombinaciju pritiska i temperature tijela te se u skladu s tim pri ležanju formira točno prema konturi tijela i potpuno podupre sve točke dodira tijela s jastukom.

BIO ALOE visco pjena obogaćena je ekstraktom Aloe koja je poznata kao prirodno sredstvo za smirenje te ima svojstva revitaliziranja tijela. Njeni prirodni sastojci aktiviraju se svakim pokretajem našeg tijela.

Navlake ovih jastuka također su izrađene od antibaterijske Medicott tkanine, koja se preporuča osobama koje pate od alergija. Jastuci od visco-elastične pjene dolaze u praktičnim kutijama.

Više u ovoj kategoriji: « Contour Bio Plus »